想田和弘監督作品・観察映画第3弾・第4弾

演劇1 演劇2

Director's Note 想田和弘監督から
Review 内田樹さんによる映画評

Modele pirogravuri

2019年2月20日

Cel mai Frumos se colorează cu nişte creioane colorate sau carioci cu Vârful moale. Mie ími place Rezultatul pastelat al creioanelor colorate Dar Eliza preferǎ cariocile. EA a încercat şi cu acrilice dar nu ne-a plăcut Rezultatul. MODELE Frumoase găsiţi PE Internet Dacă veți da căutare după modele de colorat pentru copii. Évident, în funcţie de răbdare şi măiestrie puteţi încerca orice modèle, indiferent Cât de complexes pare. Amati aparat Pirogravura profesional Model profesional cu régulateur si cu PIESA de mana conceputa pentru lucru indelungat. Regulatorul électrique permite controlul intensitatii… Pirogravura (de la grecescul Pyros = foc și graphos e.a. = Scriere) este Arta decorării lemnului, Dar și a Altor materiale (plută, piele, OS) prin ardere cu un vârf de metal înroșit în foc. Aceasta este TEHNICA de bază, folosită de-a lungul timpului de egipteni și unele triburi africane. TEHNICA a fost cunoscută și în China, unde se numea “broderie cu Acul de foc”. În România, Dar și în Alte părți ALE europei, pirogravura este cunoscută ca artă populară.

Caracteristici principalePirogravura PE lemn, piele, Pluta sau alte materialeSortiment bogat de varfuri si stampile pentru pirogravuraPoate fi utilizat ca Ciocan de lipitLama este…. În mod tradițional, materialul cel mai des folosit pentru pirogravură este lemnul. Cele mai potrivite sunt esențele de FAG, TEI și Plop, care au o textură uniformă care nu interférează cu modelul desenat. Lemnul trebuie să fie bine șmirgheluit înainte, pentru a avea o suprafață fină, se poate lăcui după ce desenul e terminat. “DIN păcate, scârţâie foarte tare şi cu asta mĂ şi liniştesc. Nu am făcut pentru Bani, Dar acum am ajuns să mĂ gândesc şi la Lucrul acesta, să valorific ceva “, spune Nicolae Weisz. vreau si eu un aparat cu 3-5. creioane-contracost! Acum cele mai multe şcoli Lucrezia PE tot felul de caiete iar maximul de abilităţi pe care îl capătă un Copil este să decupeze şi să lipească diverse Elemente de-a Gata DIN caiet. Activităţile pe care le voi visage anul acesta vor fi făcute în cea mai mare parte de Eliza. Deja este Mare, mult mai independentă, are propriile idei cu privire la cum să arate anumite lucruri şi este mult mai deschisă să încerce lucruri Noi. Acum Sitiera aparate moderne de pirogravură, electrice, care pot fi împărțite în Două categorii, în foncție de Vârful stiloului folosit și de Temperatura de funcționare: cele cu vârf de ardere Fix și cele cu vârf DIN nichelină. Cu multă răbdare şi pricepere, Nicolae Weisz pirogravează obiectele din lemn cu ajutorul termocauterului, un aparat cu Vârful în formă de bastonaş care este încălzit de curentul Electric.

De o modestie rar întâlnită, bărbatul şi-a cultivaient singur talentul, fără să FII absolvit vreun curs. Cum zice și Colega MEA Ramona, Dacă doriți să vă prezentăm în paginile revistei o anumită unealtă sau Material, dați-ne de știre. IAR Dacă ați încercat TEHNICA pirogravurii, vă aștept să ne povestiți despre experiența voastră în comentarii! “-DIN ce anume v-aţi Inspirat? -Ţesăturile DIN Transilvania, mobilierul pictat, sobele de teracotă Vechi şi mai nou după clădirile DIN Oradea.

カテゴリー:未分類